Veerweg 68 - Brielle

verkocht

LOCATIE ALERT!

Op werkelijk een prachtige locatie gelegen waterwoning met een eigen aanlegsteiger voor een boot!

Deze modern ingerichte 4 kamerwoning met inpandige berging/bijkeuken is omgeven door water en gelegen in de wijk Port Brielle. De woning ligt aan de voorzijde aan een rustige straat met enkel bestemmingsverkeer. De achterzijde van de woning beschikt over een ruim terras op het zonnige zuidwesten met fantastisch uitzicht en heeft een eigen aanlegsteiger direct gelegen aan de haven van Port Brielle die in directe verbinding staat met het Brielse Meer.

Het gezellige centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen en horeca bevindt zich op loopafstand.

Begane grond:
Aan de voorzijde een aparte toegang tot de inpandige bergruimte, daarnaast de voordeur.
Hal/entree met de meterkast, toilet met hangend closet en fontein, trap naar de 1e verdieping en de deur naar de inpandige berging/bijkeuken (met de verdeler van de vloerverwarming). Vanuit de hal ook toegang tot de woonkamer met een schuifpui naar het zonneterras. De open keuken, in een hoekopstelling, bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een composiet aanrechtblad. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, combi-magnetron, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigschouw. De gehele begane grondvloer is voorzien van een laminaat vloer in tegelmotief met vloerverwarming als bijverwarming.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de bergruimte met opstelling van de cv-combiketel (Intergas 2013) en de aansluitingen voor wasmachine en droger. Er zijn 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met een nette laminaat vloer en de hoofdslaapkamer aan de achterzijde heeft screens en kijkt fraai uit over de haven. De luxe geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, badkamermeubel, wastafelmeubel en een designradiator.

Zonneterras:
Het terras is direct gelegen aan het water, zodat je direct aan boord kunt stappen en heeft een prachtig uitzicht op de haven. Het terras is tevens voorzien van een terrasheater met afstandsbediening en een elektrische zonwering met LED verlichting en zon/wind/bewegingsmeter.

Diversen:
- Uniek gelegen waterwoning op loopafstand van centrum Brielle.
- Prachtige woonomgeving direct aan het water.
- Eigen aanlegsteiger voor een boot (Vve bijdrage € 51,55/jaar voor 2021).
- Hard houten kozijnen met HR++ beglazing.
- Luxe en modern ingericht.
- Terras met elektrische zonwering op het zuidwesten.
- Oplevering in overleg in principe 2022.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Kenmerk woonhuiswaterwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2014
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte98 m²
Perceeloppervlakte48 m²
Inhoud341 m³
Buitenruimte22 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water, aan rustige weg, vrij uitzicht en aan vaarwater
Tuinzonneterras
Bergruimte
Schuur/berginginpandig

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl