Jan van Duivenvoordepad 14 - BRIELLE

verkocht

Deze moderne "nul op de meter" woning van het recent gerealiseerde bouwplan "Waterfront" is nu te koop! De uitstekend onderhouden woning (bouwjaar 2019) is gelegen in de woonwijk “Meeuwenoord”, nabij de haven en Brielse Meer.

De woning ligt op een rustige locatie in het vestingstadje Brielle, aan de voet van de groene stadswal en op twee minuten lopen van het prachtige historische centrum met al haar voorzieningen zoals watersport, de Brielse Maas, horeca, terrassen en winkels. Verder liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, het zwembad en uitvalswegen in de buurt. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, de Europoort, de Maasvlakte, de Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Hal/entree met meterkast en kast met installaties (warmtepomp en boiler) een toilet met hangend closet en fontein en toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft een open trap naar de 1e verdieping en via een schuifpui is er toegang tot de achtertuin. De luxe moderne open keuken in U-opstelling is voorzien van diverse Siemens inbouwapparatuur, o.a. een kookplaat, afzuigkap, oven met stoomfunctie, vaatwasser, koelkast, vriezer en een kokend waterkraan. De begane grond vloer is voorzien van plavuizen met vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop met een vaste trap naar de 2e verdieping en toegang tot twee slaapkamers (voorheen 3) en de badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van rolluiken. De 2e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De nette afgewerkte badkamer heeft een inloopdouche met regendouche, dubbele wastafel met meubel, designradiator en een tweede hangend closet. De vloer is voorzien van PVC met vloerverwarming.

2e verdieping:
Een grote open ruimte met 2 dakramen en knieschotbergingen, waar eventueel een 3e royale slaapkamer gerealiseerd kan worden. Verder is er een aparte ruimte met de omvormer voor de zonnepanelen, de WTW unit en de wasruimte. De vloer is voorzien van PVC met vloerverwarming.

Tuin:
De voortuin ligt aan het trottoir en is netjes aangelegd. De achtertuin heeft aan de woning een aangebouwde pergola met zonnedoek (elektrisch bedienbaar, ter overname) en is gelegen op het zuidoosten. Achterin de tuin is een houten berging en een achteruitgang. De tuin is netjes aangelegd met sierbestrating, buitenkraan en houten schuttingen.

Berging:
Van hout en gelegen in de achtertuin.

Diversen:
- Het hele huis is voorzien van vloerverwarming (geen radiatoren).
- Kunststof kozijnen met triple glas.
- Deze woning is een zogenaamde nul-op-de-meter woning. Nul-op-de-meter nader uitgelegd:
* Per jaar wordt voldoende energie opgewekt voor het gebouw gebonden deel (installaties en verlichting);
* Per jaar wordt voldoende energie opgewekt;
* De woning is voorzien van een warmtepomp;
* Op de woning liggen zonnepanelen die via een 'indaksysteem' zijn verwerkt.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2019
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte122 m²
Perceeloppervlakte109 m²
Inhoud410 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterelektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl