Slagveld 51 - Brielle

verkocht

Op een mooie locatie in de prachtige historische binnenstad van het pittoreske Brielle is deze monumentale geschakelde woning gelegen (rijksmonument). De woning heeft een woonkeuken, ruime woonkamer, 4 slaapkamers, garage én een tuin op het zuidoosten met achterom!

Door de centrale ligging midden in het centrum zijn alle voorzieningen zoals de supermarkt, winkels en het terras op loopafstand! Geniet van het uitzicht vanuit je voordeur op de Brielse haven. Liever een dagje naar het strand? Dan ben je natuurlijk ook zo in Rockanje. Verder kom je met de uitvalswegen A15, N218 en de N57 zo in Rotterdam, Zeeland of verder…. Kortom, een heerlijke plek om te wonen.

Begane grond:
De voordeur ligt aan een "Briels" stoepje met links een smeedijzer hekwerk.
Entree, een geheel betegeld toilet met fonteintje, de meterkast en toegang tot de woonkeuken.
De woonkeuken aan de voorzijde van de woning kijkt gezellig uit op de haven. De keuken bestaat uit 2 delen, een hoekopstelling welke is uitgerust met een spoelbak, heet water boiler, oven en vaatwasser en een kookeiland met kookplaat en afzuigkap. Er ligt een plavuizen vloer met deels vloerverwarming. Het balken plafond omvat originele detaillering.
Vanuit de keuken is door middel van een kleine trap de woonkamer bereikbaar. De ruime woonkamer is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming en een houten balkenplafond, een open trap naar de 1e verdieping en achter een deur de installatie van de vloerverwarming. Via de woonkamer kom je in de tuin op het zuidoosten.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. De geheel betegelde badkamer met vloerverwarming en inbouwspots bestaat uit een inloopdouche, wastafel met meubel, ligbad, hangend closet en designradiator. Via een kleine trap kom je op een 2e overloop met nog een kleine trap naar de zolder en is er toegang tot de hoofdslaapkamer. De grote hoofdslaapkamer heeft een prachtige balkenconstructie en een inloopkast.
De 1e verdiepingsvloer is voorzien van laminaat en parket.

2e verdieping:
De zolder is een open ruimte met niveauverschil. Via een korte trap kom je in een (hobby/kantoor)ruimte met een dakraam en vaste kasten waarin de wasmachine- en drogeraansluiting zit, daarnaast is er toegang tot de 4e slaapkamer (nu als kantoor in gebruik) aan de achterzijde van de woning die een fraai uitzicht biedt op de Molen ‘t Vliegend Hert. De vloer is voorzien van tapijt en op de bovenste zolder ligt zeil.

Tuin:
Via de woonkamer kom je in de sfeervolle achtertuin terecht met een overkapping met verlichting, een waterpomp en achterom. De zonnige tuin ligt ideaal op het zuidoosten. De houten garage is tevens bereikbaar vanuit de tuin.

Garage:
De houten garage met openslaande deuren naar de Molenstraat is voorzien van een vliering en een deur naar de achtertuin.

Kenmerken:
- Prachtig rijksmonument (monumentnummer 10858).
- Houten garage met vliering.
- Stoepje wordt nog opgeknapt en de garage straatkant geverfd.
- Woonkeuken met uitzicht op de gezellige haven.
- Aan de haven gelegen met parkeerruimte voor de deur.
- Op loopafstand van diverse winkels, cafeetjes, restaurantjes en de Brielse Maas.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisgeschakelde woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode-1906
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte178 m²
Perceeloppervlakte161 m²
Inhoud600 m³
Indeling
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water, in centrum en aan vaarwater
Tuinachtertuin

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl