Clarissenstraat 23 - Brielle

verkocht

Op een plek met een rijke historie ligt dit leuke 3 kamer maisonnette appartement. Met grote raampartijen, een hoog plafond en een zonnig balkon is het hier heerlijk wonen. Het appartement heeft een sfeervolle en knusse uitstraling met een fijne keuken en prachtige badkamer.
Het appartement bevindt zich in het voormalige “Clarissenklooster”, maar het complex deed later ook dienst als kazerne, ambachtsschool en voor de transformatie tot appartementen als belastingkantoor.

Het gezellige centrum van de oude vestigingsstad Brielle met al haar voorzieningen en horeca bevindt zich op loopafstand. Bovendien liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, het medisch centrum, sportaccommodaties en uitvalswegen om de hoek. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte en Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn Oostvoorne, Rockanje en ook de haven van Hellevoetsluis prima te bereiken maar ook het Spui en het Brielse Meer zijn nabij gelegen.

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met intercom/video systeem en brievenbussen.
Het appartement is gelegen op de 1e en 2e verdieping van het complex.

1e verdieping:
Entree/hal met de meterkast, videofoon, de trapopgang naar de 2e verdieping en het toilet met een fonteintje. Vanuit de hal kom je in de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een houten vloer, heeft glad afgewerkte wanden en geeft een ruimtelijk gevoel dankzij de raampartijen en het hoge plafond. De open keuken in twee rechte opstellingen is voorzien van een Boretti gasfornuis met afzuigschouw, een vaatwasser, een spoelbak en een Duropal aanrechtblad in houtlook. De wand met steenstrips geeft deze ruimte een warm gevoel. Het keukenblok is speels om de hoek naar de woonkamer doorgetrokken, zodat de woonkamer en keuken samen een geheel vormen.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer.
De slaapkamers zijn beide voorzien van een laminaatvloer. De hoofdslaapkamer geeft toegang tot het noordwest gelegen balkon. De luxe badkamer heeft een houten plank met waskom, hangend closet en een ligbad met glazen douchescherm. Er is een aparte berg-, was- en stookruimte op de overloop. Hier bevindt zich de aansluiting van de wasmachine- en droger, tevens staat de cv-ketel (Remeha 2000) en de mechanisch ventilatie eenheid hier opgesteld.

Berging:
De houten berging van circa 6 m2 grenst aan de binnentuin en is voorzien van elektra.

Tuin:
Bij het appartementencomplex hoort een sfeervolle beschutte gemeenschappelijke stadstuin.

Diversen:
- Appartement in het "Clarissenklooster" een plek met rijke historie.
- Geheel dubbele beglazing.
- De VvE bijdrage bedraagt € 152,-- per maand.
- Bouwjaar van het appartement is 1999.
- Gelegen in het centrum dichtbij de vele voorzieningen van Brielle.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementmaisonnette
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1999
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte78 m²
Inhoud270 m³
Buitenruimte11 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl