Voorstraat 95 - Brielle

verkocht

Klein maar fijn! Op zoek naar een leuk authentiek huis (rijksmonument), op een A-locatie midden in de gezellige binnenstad van Brielle, voor jezelf of met zijn tweeën? Hou je ervan om met de Brielse evenementen op de eerste rang te zitten en op korte afstand van strand, bos én stad te wonen? Dan is dit wellicht de woning voor jou!

Met een diepe woonkamer met een ouderwetse schouw, een keuken die van alle gemakken is voorzien, een aparte ruimte voor de wasmachine, 1 slaapkamer en een ruim opgezette badkamer (met ligbad) heb je alles wat je nodig hebt. Dit grappige huisje heeft niet alleen originele oude details, maar ook nog eens een diepe zonnige achtertuin op het zuiden! Genoeg ruimte om 's ochtends in de ochtendzon te ontbijten en 's avonds gezellig te barbecueën en nog tot in de kleine uurtjes te genieten van het zomerweer.

Begane grond:
Ruime entree/hal met de meterkast (vernieuwd) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kom je in de knusse woonkamer met kleine afstap en deze heeft een sfeervol balkenplafond en een schouw. Vanuit de woonkamer een doorgang/tussenhal met deur naar de patio en toegang tot de keukenruimte. De keuken staat in een rechte opstelling en is voorzien van een keramische kookplaat met afzuigkap, magnetron, oven, koel- en vriescombinatie en een vaatwasser. Aparte ruimte met een schuifdeur waar de cv ketel (Nefit 2008) staat opgesteld en de wasmachine aansluiting zit. Tevens zit er in de keuken een vlizotrap naar de bovengelegen bergruimte. Vanuit de keuken toegang tot een hal waar de deur naar de achtertuin en het toilet zit. Op de begane grond ligt een grenen houten vloer, ook onder het parket in de woonkamer.

1e verdieping:
Via de trap kom je in de knusse slaapkamer met kopgevelraam, dakraam en vloerbedekking. Aan de achterzijde van de woning ligt de badkamer. De ruime badkamer heeft een ligbad met douche en een wastafel.

Tuin:
De diepe achtertuin is heerlijk zonnig gelegen op het zuiden en heeft achterin de tuin een berging (5 m2).

Diversen:
- Rijksmonument nummer 10920.
- Authentieke details, o.a. originele tegeltjes in de tussenhalletjes (naar de keuken en toilet/tuin).
- Wanden woonkamer en keuken zijn gestuct.
- Elektra begane grond en meterkast zijn 6 jaar gelegen volledig vernieuwd.
- Op loopafstand van diverse winkels, cafeetjes, restaurantjes en de Brielse Maas.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisgeschakelde woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode-1906
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte65 m²
Perceeloppervlakte94 m²
Inhoud235 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers1
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl