van Almondeweg 62 - Brielle

verkocht

Een royale 2 onder 1 kap woning met aangebouwde stenen berging, riante woonkamer, 4 slaapkamers en een heerlijke diepe achtertuin. De woning ligt op een perceel van 300 m2 en op loopafstand van het recreatiegebied Brielse Meer.

De woning ligt in de woonwijk “Meeuwenoord” met veel groen in de buurt. Het is een rustige locatie nabij het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen op loopafstand zoals watersport, de Brielse Maas, horeca, terrassen en winkels. Verder liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, het zwembad en uitvalswegen in de buurt. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, de Europoort, de Maasvlakte, de Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Aan de zijkant van de woning ligt de entree van de woning. In de hal bevindt zich de meterkast, de trapopgang naar de 1e verdieping en het toilet met fonteintje. De riante en lichte woonkamer in U-vorm heeft aan de voorzijde het zitgedeelte met open haard. Aan de achterzijde het eetgedeelte met deur naar de achtertuin en de open keuken in hoekopstelling. De keuken is voorzien van een gasfornuis met afzuigkap, een spoelbak en een vaatwasser. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar met de wasmachine aansluiting en de deur naar de berging (voorheen garage).
De vloer is voorzien van PVC en in de (bij)keuken liggen plavuizen.

1e verdieping:
Ruime overloop met zijgevelraam, vloerbedekking en toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamers. De hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een vaste schuifdeurenkast, rolluik en een laminaatvloer. Slaapkamers 2 en 3 liggen aan de voorzijde van de woning en zijn voorzien van vloerbedekking. De badkamer heeft een ligbad, douchecabine, toilet, designradiator en een wastafelmeubel.

2e verdieping:
Overloop met zijgevelraam, aparte (berg)ruimte met de opstelling van de cv ketel (Nefit 2005) en toegang tot de 4e slaapkamer. Deze ruime slaapkamer heeft vaste kasten met bergruimte en een dakkapel. De 2e verdiepingsvloer is voorzien van vloerbedekking.

Tuin:
Ruime voortuin met oprit voor een auto. De diepe achtertuin ligt op het oosten en is voorzien van terrassen, borders, verlichting en tevens staat er een tuinhuis achterin de tuin. Verder is er een hout hok, buitenkraan en zit er een elektrisch zonnescherm op de achtergevel. Vanuit de tuin is de aangebouwde berging ook bereikbaar.

Berging:
Aangebouwde stenen berging (voorheen garage) voorzien van elektra, water en met een toegangsdeur aan zowel de voorzijde van de woning als vanuit de achtertuin.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuis2-onder-1-kapwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1979
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte146 m²
Perceeloppervlakte300 m²
Inhoud595 m³
Inpandigeruimte22 m²
Buitenruimte5 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen
Inpandigeruimte22 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl