Grevelingen 9 - Brielle

verkocht

Deze verrassend ruime en goed onderhouden hoekwoning met een uitbouw en maar liefst 2 dakkapellen, is gelegen in de geliefde en rustige wijk Nieuwland te Brielle.

Vlakbij is het centrum van de historische vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. In de wijk zelf zijn er sportscholen en een medisch centrum aanwezig. Verder liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Hal/entree met een trap naar de 1e verdieping, de meterkast en een geheel betegeld toilet met een klein wastafelmeubel.
De ruime uitgebouwde woonkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin en een extra raam waardoor er veel lichtinval is.
De fraaie en gloednieuwe open keuken, in een U-opstelling en met een bar, is voorzien van een RVS spoelbak, Quooker, gasfornuis met 6 pitten (van het merk Lancellotti), afzuigschouw, oven en een vaatwasser. In een nis is de losse koel- en vriescombinatie geplaatst.
De begane grond is voorzien van houtlook plavuizen vloer met vloerverwarming (6 groepen) en de wanden zijn bijna allemaal gestuukt, evenals het plafond.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een trap naar de 2e verdieping.
Aan de achterzijde van de woning bevinden zich 2 slaapkamers, waarvan 1 met een vaste kast. Aan de voorzijde van de woning is een 3e slaapkamer en de badkamer. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, douchecabine, toilet, wastafel en een badkamermeubel. De verdiepingsvloer is voorzien van laminaat en de wanden deels van spuitwerk.

2e verdieping:
Een lichte voorzolder met dakraam en een knieschotberging. In een aparte ruimte bevindt zich de opstelling van de CV ketel (Remeha 2017) en de wasmachine- en droger aansluiting. Tevens is er via een ladder nog een extra bergruimte bereikbaar.
De ruime 4e en 5e slaapkamer hebben beide een dakkapel en zijn ook voorzien van knieschotten. De slaapkamer aan de voorzijde heeft inbouwspots in het plafond. Ook deze verdiepingsvloer is voorzien van laminaat.

Tuin:
Voor-, zij- en achtertuin. De ruime voortuin met tegels en borders is circa 35 m2.
De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidoosten en voorzien van een houten berging, een achteruitgang en aan de zijkant van de woning bevindt zich nog een aparte fietsenberging. Ook de achtertuin is voorzien van tegels en borders en ziet er verzorgd uit.

Diversen:
-Nieuwe keuken.
-Ruime uitgebouwde woonkamer.
-Plavuizen houtlook vloer met vloerverwarming.
-Dakkapel aan de achterzijde geplaatst in 2020.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1993
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte140 m²
Perceeloppervlakte198 m²
Inhoud485 m³
Inpandigeruimte4 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte4 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl