Scharloo 23 - Brielle

verkocht

Heerlijk wonen in hartje Brielle! Deze geschakelde woning ligt aan de groene stadswal in het hart van de bruisende vestingstad Brielle.

U kunt genieten van rust, ruimte en groen en bent tevens maar enkele stappen verwijderd van de gezellige restaurantjes en winkels in de Brielse binnenstad. Vanuit uw luie stoel heeft u prachtig uitzicht op de haven, de Turfkade en de gezichtsbepalende Catharijnekerk.
Daarnaast ligt deze woning in het centrum van Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels op loopafstand. Verder liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Entree/hal met toilet, meterkast (met moderne groepen) en de deur naar de woonkamer. Lichte woonkamer met trap naar de 1e verdieping en een deur naar de tussenhal. Tussenhal met openslaande deuren naar de achtertuin, het toilet welke is voorzien van een hangend closet en een fonteintje, wasruimte met opstelling voor de wasmachine en droger en toegang tot de keuken.
De ruime keuken in hoekopstelling is tot aan het plafond betegeld en geeft uitzicht op de tuin en de Brielse wallen.
De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser,5 pits gasfornuis met een oven, afzuigkap en een dubbele spoelbak.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer en een vaste schuifkastenwand. Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een dakkapel en aan de achterzijde een deur naar het dakterras welke uitzicht geeft op de Brielse wallen. De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft een dakkapel en 2 vaste kasten waarbij in 1 kast de cv-ketel staat opgesteld.
De ruime badkamer is tot aan het plafond betegeld en is voorzien van een dakkapel, hangend closet, douchecabine, wastafelmeubel en een radiator.
De vloer van de 1e verdieping is voorzien van laminaat.

Tuin:
De achtertuin grenst direct aan de wallen, heeft 2 terrassen en een houten berging en is gelegen op het zonnige zuidoosten.

Diversen:
- Veel wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk.
- Geheel voorzien van dubbel glas met kunststof kozijnen en kantel/kiepramen.
- Gelegen in de gezellige vesting van Brielle op loopafstand van supermarkten, sportschool, restaurants en winkels.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisgeschakelde woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1925
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte104 m²
Perceeloppervlakte161 m²
Inhoud410 m³
Buitenruimte22 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl