Reede 18 - Brielle

verkocht

Een heerlijk ruime, luxe en zeer goed onderhouden tussenwoning met uitbouw, 5 slaapkamers en gelegen op 140 m² eigen grond in de woonwijk Zuurland.

Vlakbij is het centrum van de historische vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. Verder liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig.
Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Hal/entree, garderobe, schuifkast met meterkast (met 10 moderne groepen, dag- en nachtstroom en aardlekschakelaar), alarminstallatie en de deur naar woonkamer.
Ruime woonkamer met uitbouw, openslaande deuren naar de tuin, brede gashaard, deur naar trap 1e verdieping en een luxe open keuken.
Luxe keuken in hoekopstelling voorzien van een granieten aanrechtblad, apothekerskast, vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven/magnetron, inductie kookplaat en afzuigkap.
De gehele begane grond vloer is voorzien van mooie plavuizen met vloerverwarming als hoofdverwarming.
Vanuit de keuken een hal met een bergkast, het luxe toilet met hangend closet (geheel tot aan het plafond betegeld) en deur naar de achtertuin.
Het plafond van de hal, keuken en de woonkamer zijn voorzien van inbouwspots.

1e verdieping:
Overloop met inbouwspots, open trap naar de 2e verdieping en toegang tot 3 ruime slaapkamers.
De hoofdslaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft een vaste kast, tevens hebben beide slaapkamers aan de achterzijde een elektrische rolluik. De 3e slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning.
Luxe badkamer met toilet, royale douchecabine met stortdouche en een wastafelmeubel met dubbele spoelbak. Deze ruimte is geheel betegeld en heeft een verlaagd plafond met inbouwverlichting.

2e verdieping:
Overloop met deuren naar een bergruimte, de stook- en wasruimte en de 4e en 5e slaapkamer.
In de stook- en wasruimte staat de CV ketel (Vaillant 2017) en is een aansluiting voor de droger en wasmachine. Tevens een kleine vide (via de stook- en wasruimte bereikbaar) waar de mechanische ventilatie eenheid staat opgesteld.
De 4e en 5e slaapkamer zijn beide voorzien van een dakkapel met kunststof kozijnen, kantelkiepramen, elektrische rolluiken met horren en knieschotbergingen.

Berging:
In de achtertuin gelegen met gestuukte buitenwanden en voorzien van elektra.

Tuin:
Voor- en achtertuin netjes onderhouden en aangelegd. De achtertuin met een terras, verlichting, buitenkraan, achterom en zonnig gelegen op het zuidwesten.

Diversen:
De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, veiligheidsloten, elektrische zonweringen (waarvan sommige met afstandsbediening), diverse lichtenpunten met afstandsbediening.
De wanden zijn veelal voorzien van spachtelputz en de plafonds gestuukt.
De goten aan de achterzijde zijn in 2013 vervangen.
Het dak van de schuur is in 2013 vervangen.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1972
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte133 m²
Perceeloppervlakte140 m²
Inhoud450 m³
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl