Mr Egter v Wissekerkepln 12 - Brielle

verkocht

Op één van de mooiste en meest unieke plekjes van Brielle met riant uitzicht over de Molenvest, bieden wij deze vrijstaande jaren dertig woning aan met aangebouwde garage, aparte vrijstaande grote schuur en tuin op het zuiden met terras aan het water.

De woning ligt in een klein wijkje op een ravelijn dat deel uitmaakt van de historische vesting van Brielle. De vesting van Brielle is beschermd stadsgezicht. Het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels liggen op loopafstand. Verder liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Entree/tochtportaal met terrazzo/granito vloer en garderobe. Gang met een voorraad/kelderkast, trap naar de 1e verdieping en toegang tot de eetkamer, woonkamer en keuken. Toiletruimte welke tot de helft betegeld is en met fontein.
Keuken in hoekopstelling met een granieten blad en inbouwspots. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, combi oven magnetron, rvs spoelbak, vaatwasser, koelkast met vriesvak, close-in-boiler en een deur naar de tuin.
Eetkamer en suite met erker, potkachel, vaste kast en glas in lood schuifdeuren naar de woonkamer. Lichte woonkamer met vaste kast, open haard met zandstenen mantel en een deur naar de achtertuin. De woon- en eetkamer zijn voorzien van een parketvloer.

1e verdieping:
Overloop met grote dakkapel en toegang tot de badkamer, 2 slaapkamers en trap naar de 2e verdieping. De nette badkamer is betegeld en voorzien van een douchecabine, 2e hangend closet, wastafelmeubel en 2 ramen waardoor er veel lichtinval ontstaat.
Slaapkamer aan de voorzijde van de woning met dakraam en kast met opstelling van de elektrische boiler. Ruime slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel, vaste kasten en toegang tot het balkon.
De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
De zolder met 2 kleine hobby-/slaapkamertjes (voorzijde en achterzijde) is via een vaste trap te bereiken.

Bergingen:
In de tuin staat een stenen verwarmde berging met betonvloer welke is voorzien van elektriciteit, aansluitingen voor de wasmachine en drogerapparatuur, keukenblok met koud wateraansluiting en opstelling van de cv-ketel van circa 2005.
Een 2e eenvoudige houten tuinberging met houtopslag en (vis)steiger.

Garage:
De aangebouwde stenen garage met openslaande houten deuren is voorzien van elektriciteit en is na geïsoleerd. Voor de garage een ruime oprit.

Tuin:
De voor-, zij- en met name de achtertuin zijn bijzonder fraai en sfeervol aangelegd waarbij de achtertuin met diversen terrassen gelegen is aan het water met steiger en op het zuiden.

Bijzonderheden:
- De woning is vrijwel geheel voorzien van dubbel glas en dakisolatie.
- Veelal voorzien van veiligheidssloten.
- Fraai aangelegde tuin met terras en steiger.
- Zeer bijzondere ligging.
- Bouwjaar circa 1937.
- 325 m2 erfpachtgrond van de gemeente Brielle, jaarlijkse vergoeding € 15,43. Het betreft hier een eeuwigdurend recht van erfpacht.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1937
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte108 m²
Perceeloppervlakte325 m²
Inhoud458 m³
Inpandigeruimte18 m²
Buitenruimte5 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging en buiten bebouwde kom
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen
Inpandigeruimte18 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl