Alexander Verhuellstraat 41 - Brielle

€ 175.000,- k.k.

Twee rechterhanden gezocht! Ben jij iemand die wel van klus houdt? Dan is deze woning wellicht iets voor jou. Bijkomend voordeel is dat je de woning dan ook helemaal naar eigen wens kunt verbouwen en moderniseren.

Deze eengezinswoning ligt in de woonwijk "Rugge" en heeft 4 slaapkamers. Verder zijn er op loop afstand enkele winkels te vinden, waaronder een supermarkt. Vlakbij ligt ook het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. Ook liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse Meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet, trapkast, toegang tot de keuken en trap naar de 1e verdieping. Lichte doorzonwoonkamer met schouw. De keuken is voorzien van een keukenblok met wasbak, tevens is er een wasmachine aansluiting in de keuken. Vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
Overloop met vaste kast, toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Er zijn 2 slaapkamers aan de achterzijde waarvan 1 is voorzien van vaste kasten.
2 slaapkamers aan de voorzijde waarvan 1 toegang biedt tot het balkon en ook een vaste kast heeft. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een wastafel en een zitbad.

2e verdieping:
Via vlizotrap te bereiken bergzolder.

Tuin:
De achtertuin is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een vrijstaande stenen berging en een achteruitgang. De tuin is gelegen op het zuidoosten.

Diversen:
- De woning dient gemoderniseerd te worden.
- Er is geen cv in de woning aanwezig.
- Ouderdoms-, asbest- en niet-bewonersclausule van toepassing in de koopovereenkomst.

Anti-speculatiebeding:
Het is koper niet toegestaan onderhavig registergoed binnen 1 jaar na ondertekening van deze overeenkomst te verkopen, voor zover verkoper hiervoor niet uitdrukkelijk schriftelijk toestemming heeft verleend. Verkoper zal deze toestemming niet op onredelijk gronden weigeren. Bij overtreding of niet-nakoming van het vorenbepaalde verbeurt koper aan verkoper een onmiddellijke opeisbare boete ten bedrage van € 22.689,-- zonder dat enige ingebrekestelling vereist zal zijn. Indien het een executoriale verkoop betreft komt dit artikel in zijn geheel te vervallen en zal daarna ook niet herleven.

Notariskeuze:
Notariskeuze voorbehouden aan verkoper. Voor regio Den Haag e.o. Rosenberg Polak en voor regio Rotterdam e.o. Ligthelm en Dekker.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ 175.000,- k.k.
Statusonder bod
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1963
Statusonder bod
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte82 m²
Perceeloppervlakte142 m²
Inhoud260 m³
Inpandigeruimte6 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen
Inpandigeruimte6 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl