Jan Matthijssenlaan 14 - Brielle

verkocht

Deze fraaie vrijstaande jaren '30 woning is gelegen aan misschien wel de mooiste laan van Brielle. De woning ligt op een ruime kavel van 652 m2 en is voorzien van authentieke details.

De woning is gelegen op een gewilde locatie aan een rustige laan. Tevens ligt de woning vlakbij het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. Verder liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse Meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Entree/hal met glas in loodramen en een mooie granieten vloer. Trap naar de eerste verdieping, meterkast, toegang tot het keldertje, de woonkamer, het toilet, een slaapkamer/kantoor en de keuken. Het toilet is voorzien van een hangend closet met fontein.
De keuken in een hoek-opstelling is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigschouw, koelkast, spoelbak, een heteluchtoven, een vaatwasser en inbouwspots. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar waar de cv-combiketel hangt, de wasmachine en droger staan opgesteld en hier is een schrobbakje en er zijn vaste kasten. In de keuken en de bijkeuken liggen plavuizen op de vloer.
De ruime woonkamer met aparte eetkamer (voorheen en suite) is voorzien van een parketvloer welke in een visgraat motief gelegd is, inbouwverlichting en een elektrische (voormalige) openhaard. De woonkamer beschikt tevens over een erker aan de voorzijde van de woonkamer.
In de aanbouw aan de zijkant van de woning bevindt zich nog een extra ruimte welke nu in gebruik is als kantoor maar welke ook gemakkelijk als slaapkamer kan fungeren. In deze ruimte is tevens een kleine badkamer met een inloopdouche en een wastafel. Alle wanden en plafonds op de begane grond zijn voorzien van stucwerk.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, een kastenkamer, de badkamer en de vlizotrap naar de bergzolder. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft openslaande deuren naar het balkon. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een vaste kast, een deur naar het dak van de uitbouw en biedt een mooi uitzicht over de achtertuin. De 3e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft eveneens een vaste kast. De badkamer is voorzien van een vaste kast, een ligbad, douchecabine, design radiator, een hangend closet en een dubbele wastafel met spiegelkast.

Zolder:
Via vlizotrap te bereiken bergruimte met verlichting.

Tuin:
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een oprit welke plaats biedt aan circa 3 auto's.
De royale achtertuin is voorzien van een ruim terras, borders, een tuinkas, sierverlichting, biedt veel privacy en werd in de loop der jaren aan de achterzijde vergroot. Achter in de tuin staat nog een gezellige veranda met verlichting maar het heerlijk vertoeven is. Voorts nog een afsluitbare overkapping aan de zijkant van de woning, waar tevens een buiten kraan is gesitueerd.

Bergingen:
Houten geïsoleerde vrijstaande berging met veranda welke is voorzien van elektra en verlichting en een 2e houten berging welke eveneens is voorzien van elektra.

Diversen:
- De woning is bijna geheel voorzien van dubbel glas.
- Bijna alle wanden zijn voorzien van stucwerk, evenals de plafonds.
- De woning is voorzien van een inbraakalarm.
- Een sfeervolle woning met authentieke details.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1925
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte145 m²
Perceeloppervlakte652 m²
Inhoud626 m³
Buitenruimte13 m²
Indeling
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl