Sluisweg 20 - Zwartewaal

€ 595.000,- k.k. / € 3.500,-

In het gezellige dorp Zwartewaal ligt deze vrijstaande (bedrijfs)woning op een ruim perceel van 850 m2.
Op deze locatie kunt u wonen met werken ideaal combineren! De begane grond is namelijk geheel ingericht als bedrijfsruimte. Wonen en slapen doet u op de 1e en 2e verdieping.

Het dorp Zwartewaal ligt aan het Brielse Meer en het Hartelkanaal. Zwartewaal vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam en Spijkenisse zijn uitstekend te bereiken.
Middelbare scholen staan in Spijkenisse, Hellevoetsluis en Brielle. Alle op fietsafstand of te bereiken met openbaar vervoer. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met de vele wandel, fiets of watersport of mogelijkheden.
De Brielse Maas is op een steenworp afstand.

Begane grond:
Entree met toegang tot de kantoorruimte. Open kantoorruimte (circa 60 m2) met eenvoudig keukenblok voorzien van spoelbak. Verder toegang tot het toilet, toegang tot de hal met trap naar de 1e verdieping en toegangsdeur naar de naastgelegen bedrijfsruimte (circa 74 m2). Multifunctionele bedrijfsruimte met roldeur.

1e verdieping:
Overloop met trap naar de 2e verdieping. De overloop komt uit op een gang met toegang tot de diverse ruimten. Woonkamer voorzien van vloerbedekking, schuifpui met toegang tot het balkon, open haard en een open keuken.
Vanuit de gang toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en het apart toilet. De hoofdslaapkamer heeft vloerbedekking, een schuifpui met toegang tot het balkon en een vaste schuifdeurenkast. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en een doucheruimte.

2e verdieping:
Ruime overloop met dakkapel (hier kan nog een slaapkamer gerealiseerd worden), toegang tot 2 slaapkamers en toegang tot een ruimte die nu in gebruik is als doka.
Beide slaapkamers hebben een dakkapel en toegang tot een grote opbergruimte. Vanuit 1 van de slaapkamers is de technische ruimte bereikbaar met de opstelling van de cv ketel.

Diversen:
De woning betreft een bedrijfswoning (bestemming: bedrijfsdoeleinden). Er kan bij de gemeente een vooroverleg omgevingsvergunning worden ingediend om te onderzoeken of de gemeente kan meewerken aan een bestemmingswijziging naar wonen.

Eventueel is er extra grond (circa 7.500 m2) aan de achterzijde via de buren te koop voor circa € 300.000,-. Dit betreft een paardenbak, wedstrijdbak en paardenstallen.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ 595.000,- k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1983
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal74 m²
Kantoorruimte60 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl