Maarland Zuidzijde 46 - Brielle

verkocht

Op een geweldige plek binnen de vesting een pittoreske, instapklare woning met uitzicht op de haven en op 56 m² eigen grond gelegen.

De woning ligt in het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels op loopafstand. Verder liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Tochtportaal met vaste kast en meterkast met nieuwe elektra schakelkast en een design radiator. Een glazen tussenwand met een deur naar de woon/leefkeuken. Keuken in L-opstelling met diverse inbouw apparatuur zoals een combimagnetron, oven, vaatwasser, een koelkast, vriezer, inductiekookplaat en een afzuigkap.
Vanuit de keuken een doorgang naar de woonkamer. Hier bevindt zich het toilet met fontein welke tot het plafond is betegeld. Woonkamer met open trap naar de 1e verdieping. De gehele begane grond is voorzien van een pvc vloer.

1e verdieping:
Overloop met een vaste kast met schuifdeuren, opstelling wasmachine en toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een fraai uitzicht over het Maarland en een whitewash eiken vloer. De tweede slaapkamer aan de achterzijde van de woning met een dakkapel, een vaste kast waar de opstelling van de cv-ketel zich bevindt en een massieve grenen vloer. De badkamer is voorzien van een dakkapel, douchecabine, een wastafel met spiegelkast en is tot het plafond betegeld.

Diversen:
- Aan de haven gelegen met parkeerruimte voor de deur.
- Bijna volledig voorzien van dubbel glas en houten kozijnen.
- In het hartje centrum van Brielle gelegen op een van de mooiste locaties nabij alle voorzieningen.
- Er hoeft niets aan de woning gedaan te worden, je kunt er zo in.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode1945-1959
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte72 m²
Perceeloppervlakte56 m²
Inhoud305 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum en aan vaarwater
Tuingeen tuin

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl