Molendijk 12 - Zwartewaal

verkocht

In de polder van het dorp Zwartewaal ligt deze vrijstaande boerderij met riante hobbyloods. De woning is voorzien van een woonkamer met en suite deuren en 4 slaapkamers.

Het dorp Zwartewaal ligt aan het Brielse Meer en het Hartelkanaal. Zwartewaal vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam en Spijkenisse zijn uitstekend te bereiken.
Middelbare scholen staan in Spijkenisse, Hellevoetsluis en Brielle. Alle op fietsafstand of te bereiken met openbaar vervoer. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met de vele wandel, fiets of watersport of mogelijkheden.
De Hollemare en de Brielse Maas zijn op een steenworp afstand.

Begane grond:
Entree/hal met toegang tot twee slaapkamers, de badkamer, de woonkamer en trapopgang naar de 1e verdieping. Slaapkamer met vaste kast, tapijt en toegang tot de badkamer. Tweede slaapkamer met vaste kast, tapijt en een deur naar de keuken. Badkamer met hangend closet, douchecabine, aansluiting van de wasmachine en een wastafelmeubel.
Woonkamer met en suite deuren naar de eetkamer en een tapijtvloer. Vanuit de eetkamer toegang tot de keuken, de kelder en de aangebouwde loods. Keuken in rechte opstelling en met 3 vaste kasten met zeil als vloerbedekking.

1e verdieping:
Grote open ruimte met opstelling van de cv-ketel (Vaillant 2013). In deze ruimte kunnen vrij eenvoudig nog een aantal (slaap)kamers gerealiseerd worden. 2 slaapkamers met tapijt en vaste kasten.

Hobbyruimte/loods:
Tussenhal met een deur naar de voorzijde van het pand en een deur naar de achtertuin, wastafel en een toilet met fontein. Vanuit de hal een schuifdeur naar de hobbyruimte/loods. De aangebouwde loods is voorzien van 2 sectionaal deuren, een vide en krachtstroom.

Tuin:
Riante zij- en achtertuin. In de zijtuin staat een ruime nissenhut (circa 100 m2) met schuifdeuren en een toegangsdeur. In de achtertuin zijn nog 3 paardenstallen gesitueerd. Parkeer gelegenheid voor de loods.

Diversen:
Het object heeft een agrarische functie met een bedrijfswoning.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiswoonboerderij
Type woonhuisvrijstaande woning
Kenmerk woonhuisbedrijfs- of dienstwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode-1906
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte192 m²
Perceeloppervlakte8301 m²
Inhoud570 m³
Inpandigeruimte338 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingvrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen
Tuintuin rondom
Bergruimte
Inpandigeruimte338 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl