Hinder 42 - Brielle

verkocht

Ruime split-level woning met speelse indeling, woonkamer met een hoog plafond en veel lichtinval welke toegang geeft tot de zonnige tuin. De woning heeft een woonkeuken, 4 ruime slaapkamers en een garage.

De woning ligt in de woonwijk Nieuwland. Dit is een woonwijk op loopafstand van het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. Verder liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Hal/entree, meterkast met automaten zekeringen, hangend toilet met fontein, garderobe-nis en toegang tot de garage.
De garage is voorzien van een elektrische sectionaaldeur, de wasmachine aansluiting en de verdeler van de vloerverwarming voor de woonkamer.

1e verdieping niveau 1:
De lichte woonkamer heeft een grote schuifpui naar de achtertuin en een trap naar niveau 2 van de 1e verdieping. De vloer is voorzien van oude Franse plavuizen en vloerverwarming.

1e verdieping niveau 2:
Luxe open keuken in L-opstelling welke uitgerust is met diverse Bosch apparatuur, te weten een Quooker kokend waterkraan, vaatwasser, koelkast, combi magnetron, 5 pits inductie kookplaat en afzuigunit. De vloer is voorzien van laminaat. En de trap naar 2e verdieping is hier aanwezig.

2e verdieping:
Overloop met trap naar de 3e verdieping. Ruime badkamer voorzien van douchecabine, ligbad, wastafelmeubel, hangend closet, designradiator en tot het plafond betegeld.
Slaapkamer aan de voorzijde van de woning met dakraam en houten vloerdelen. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een rolluik en houten vloerdelen. Ook de derde slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft eveneens een rolluik en is voorzien van tapijt op de vloer.

3e verdieping (zolder):
Overloop met ruime bergruimte met de opstelling van de cv-combi ketel en de mechanische ventilatie eenheid. 4e slaapkamer met houten vloerdelen, knieschotbergingen en een dakraam.

Garage:
De inpandige garage is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur. In de garage is een wasmachine en droger aansluiting aanwezig. Vanuit de garage een aparte zijdeur welke toegang geeft tot de woning.

Tuin:
Voortuin met oprit voor de garage. De achtertuin welke is gelegen op het zuidwesten is bestraat en heeft een tuinmuur.

Diversen:
- Houten kozijnen met dubbel glas.
- Riante woonkamer met open keuken.
- Elektrisch zonnescherm en screens aan de achterzijde van de woning.
- Luxe keuken van 2018.
- Badkamer met douchecabine, hangend closet en wastafelmeubel van 2016.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Kenmerk woonhuissplit-level woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1992
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte144 m²
Perceeloppervlakte135 m²
Inhoud560 m³
Inpandigeruimte18 m²
Indeling
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Inpandigeruimte18 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl