Bieningen 27 - Brielle

verkocht

Fraai gelegen vrijstaande villa met garage, carport en 4 slaapkamers in de wijk "Nieuwland". Deze degelijk gebouwde vrijstaande woning van 1997 is gelegen op een zonnig perceel van 608 m2 eigen grond. De woning is verzorgd en bijzonder ruim met een woonopp van ca. 159 m2 en inhoud 600 m3. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein. In de nabijheid bevinden zich sportfaciliteiten, basisscholen, busverbinding, winkels en de bruisende vesting van Den Briel.

Omschrijving
Middels een ruime voortuin met oprit is er toegang tot de woning en de berging/ garage.

Begane grond:
Entree/hal, garderobe, trapopgang, meterkast en betegeld (zwevend) toilet met fonteintje.

Woonkamer
Royale living met veel lichtinval, gashaard, massief houten vloer, openslaande deuren en toegang tot eetkeuken.

Werkkamer
Vanuit de woonkamer toegang tot werkkamer.

Woonkeuken
De woonkeuken is gelegen aan de achterzijde. De keuken is in hoekopstelling met wandopstelling en v.v. inbouwapparatuur zoals o.a. een spoelunit, vaatwasmachine, inductiekookplaat, rvs afzuigkap. In de wandopstelling zijn de oven en koelkast en vrieskast verwerkt. Vanuit de keuken is er zicht op de tuin en is direct de bijkeuken bereikbaar.

Bijkeuken
Praktische bijkeuken voorzien van aansluitingen voor de wasmachine en droger, toegang tot de tuin en de inpandige garage.

Garage
De inpandige garage is voorzien van kanteldeur, elektra en vlizotrap naar ruime bergzolder.

Eerste verdieping
Ruime, lichte overloop met toegang tot 4 slaapkamers.

4 ruime slaapkamers.

Badkamer
Gedateerde badkamer met doucheruimte, bad, wastafelmeubel en toilet.

Tuin
Het is een heerlijk zonnige tuin met veel privacy door de keurig gesnoeide haag. De fraai aangelegde tuin beschikt over een royaal terras, tuinverlichting, borders en een vijver. De ruime voortuin met oprit en garage is verzorgd en biedt voldoende parkeerplek.

Disclaimer:
Deze informatie is door De Vreij Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds en verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Overdracht
€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1997
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte159 m²
Perceeloppervlakte608 m²
Inhoud600 m³
Inpandigeruimte24 m²
Indeling
Aantal kamers2
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Bergruimte
Inpandigeruimte24 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

De Vreij Makelaardij

Zuidpsuistraat 1-b

3231 AW BRIELLE

0181-745585

info@devreijmakelaardij.nl

www.devreijmakelaardij.nl