Baljuw 15 - Brielle

verkocht

Deze fraaie hoekwoning met uitgebouwde woonkamer en recent verbouwde badkamer is gelegen op 190 m2 eigen grond in de geliefde wijk "Nieuwland Oost".

De woning ligt vlakbij het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. Verder liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Entree/hal met garderobe, trap naar de 1e verdieping, meterkast en toilet. Het toilet (2019) heeft een hangend closet, een fonteintje en is voor de helft betegeld.
De ruime, zonnige en uitgebouwde woonkamer heeft een trapkast, openslaande deuren naar de achtertuin, een open keuken, een natuurstenen vloer met vloerverwarming en gestuukte wanden.
De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en geeft een leuk uitzicht.
De luxe keuken in een hoek opstelling is voorzien van een natuurstenen aanrechtblad en diverse (Siemens) inbouwapparatuur zoals een vaatwasmachine, 5 pits gaskookplaat, afzuigschouw, combi magnetron, een koelkast, een vriezer en een spoelbak.

1e verdieping:
Overloop met de trap naar de 2e verdieping en toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft een airco en 2 elektrische rolluiken. Aan de voorzijde van de woning zijn 2 slaapkamers gelegen waarvan 1 slaapkamer nog een zijraam heeft.
De geheel betegelde badkamer (2019) is voorzien van een inloopdouche, design radiator en een tweede hangend closet.
De verdiepingsvloer is voorzien van laminaat en de wanden van spuitwerk.

2e verdieping:
Een open zolder welke netjes is afgewerkt met de opstelplaats van de cv-ketel, mechanische ventilatie-unit, wasmachine,- en droger aansluiting. Tevens zijn er 2 grote Velux dakramen en bergruimte achter de knieschotten. Er is eenvoudig een werkkamer en/of een 4e grote slaapkamer te realiseren. Deze verdiepingsvloer is eveneens voorzien van laminaat.

Tuin:
De netjes aangelegde voortuin is gelegen tot aan het trottoir. De fraai aangelegde achtertuin (2018) beschikt over een zonnig terras met een elektrisch zonnescherm. Door de gunstige ligging en grootte van de tuin kun je heel de dag én avond genieten van de zon. De tuin beschikt over sierbestrating, een buitenkraan, houten schuttingen, 2 stroompunten, een grote vijver en heeft een achterom. In de achtertuin bevindt zich tevens een royale houten berging en aan de zijkant van de woning een overkapping.

Berging:
Grote houten berging (21 m2) over de gehele breedte van de tuin (type chalet). De berging is voorzien van elektra en water.

Bijzonderheden:
- Afgewerkte royale hoekwoning met karakteristieke bouw.
- De woning heeft aan de voorzijde een markies bij het keukenraam.
- De badkamer en het toilet zijn in 2019 vernieuwd.
- De woning is in 2018 geschilderd.
- Hardhouten kozijnen met dubbel glas.
- De woning is grotendeels voorzien van sierlijsten.
- Gelegen in een kindvriendelijke omgeving en dicht bij alle voorzieningen van Brielle.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2012
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte120 m²
Perceeloppervlakte190 m²
Inhoud432 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl