Vroedschap 6 - Brielle

verkocht

Fraaie geschakelde woning met oprit, garage en slaapkamer beneden. Dit moderne huis is gelegen in een rustige straat en met de tuin aan de singel. Bijzonder zijn de slaapkamer en badkamer op de begane grond, dus geheel gelijkvloers wonen is mogelijk. De woning in de geliefde wijk “Nieuwland Oost” is gebouwd in 2012 op 246 m2 eigen grond. Woonoppervlak 145 m2 en een inhoud van ca. 510 m3. Verwarming middels cv combiketel (Intergas HR 2012). De woning beschikt over veel bergruimte. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein. Voorzieningen als supermarkt, sportvelden en Brielse meer zijn dichtbij.

Omschrijving
Entree/ hal, geheel betegeld toilet met fonteintje, meterkast met voldoende groepen en toegang tot de garage en de trapopgang.

Woonkamer - ca. 7.40 x 5.10 m
Ruime woonkamer met uitbouw (2.40 m), de vloer beschikt over grote plavuizen met vloerverwarming. Ruime trapkast en openslaande deuren naar de tuin. Tevens geeft de woonkamer toegang tot de slaapkamer gelegen aan de achterzijde.

Keuken - ca. 4.30 x 2.44 m
De luxe open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De keuken met composiet blad beschikt over een spoelunit, quooker, vaatwasmachine, inductiekookplaat, AEG afzuigkap, koffiemachine, combi-oven, koelkast en vriezer.

Slaapkamer I - ca. 5.00 x 3.14 m
Deze hoofdslaapkamer is gelegen op de begane grond en is vanuit de woonkamer bereikbaar. De kamer beschikt over een deur naar de tuin, kastenwand en airco. De vloer is voorzien van tapijt.

Badkamer - ca. 3.14 x 2.13 m
De ruime badkamer is bereikbaar vanuit de slaapkamer. Deze is geheel betegeld en v.v. douchecabine, ligbad, dubbel wastafelmeubel en een tweede toilet. De vloer is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping
Overloop met vlizotrap naar de zolder, toegang tot de inloopkast/ stookruimte en twee slaapkamers.

Slaapkamer II - ca. 5.00 x 3.00 m
Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en voorzien van tapijtvloer.

Slaapkamer III - ca. 5.00 x 3.80 m
Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en eveneens voorzien van een tapijt. Deze kamer beschikt over een wastafel.

Inloopkast/ stookruimte - ca. 2.34 x 2.06 m (mogelijk 2e badkamer)
Ruime inloopkast met unit mechanische ventilatie en CV combiketel (Intergas HR 2012). Vloer is voorzien van plavuizen.

Zolder
Ruime bergzolder bereikbaar middels vlizotrap.

Tuin
De verzorgde, grotendeels betegelde tuin is bereikbaar vanuit de woonkamer middels openslaande deuren. De tuin grenst aan een singel en beschikt over elektriciteit en een buitenkraan. Via de zijtuin is de straat bereikbaar. De voortuin beschikt over borders en een eigen oprit.

Garage - ca. 5.90 x 3.14 m
Praktische en ruime garage met elektrische deur, voorzien van een plavuizenvloer, wasmachineaansluiting, gootsteen en elektra.

Bijzonderheden:
- slechts met garage geschakelde woning, karakteristieke bouw, levensloop bestendig;
- gelegen aan een singel in de wijk nieuwland oost;
- parkeren op eigen oprit en met eigen garage;
- slaapkamer met badkamer op de begane grond;
- uitgebreide meterkast;
- bouwjaar 2012;
- woonoppervlakte ca. 145 m2, inhoud ca. 510 m3;
- hardhouten kozijnen met dubbel glas, volledig geïsoleerd;
- verwarming en warm water middels cv combiketel (Intergas HR 2012).
- het betreft een richtprijs.

Deze informatie is door De Vreij Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds en verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisgeschakelde woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2012
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte145 m²
Perceeloppervlakte246 m²
Inhoud510 m³
Inpandigeruimte26 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Intergas uit 2012
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin
Bergruimte
Inpandigeruimte26 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

De Vreij Makelaardij

Zuidpsuistraat 1-b

3231 AW BRIELLE

0181-745585

info@devreijmakelaardij.nl

www.devreijmakelaardij.nl