Haringvliet 19 - Brielle

verkocht

In de gewilde wijk Nieuwland bieden wij deze ruime hoekwoning aan. De woning heeft 3 slaapkamers, een lichte woonkamer met open keuken en aan de voorzijde een vrij uitzicht.

Begane grond:
Entree via de zijkant van de woning. Hal met de trapopgang naar de 1e verdieping, het toilet met fonteintje, meterkast en een deur naar de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een trapkast, openslaande deuren naar de achtertuin met grote raampartij waardoor er veel licht in de woning schijnt.
De open keuken is gesitueerd in een U-opstelling aan de voorzijde van de woning en voorzien van een stoomoven, vaatwasser, koelkast, vriezer, Quooker, design afzuigkap en een inductie kookplaat. Aan de keuken grenst een ontbijt bar. Op de gehele begane grond ligt een laminaatvloer.

1e verdieping:
Overloop, vaste trap naar de 2e verdieping en toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een wastafelmeubel en 3 dakramen. Vanuit de slaapkamer door middel van schuifdeuren toegang tot een inloopkast en een speel-/werkruimte. De 2e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft 2 dakramen. Badkamer met ligbad, douchecabine, 2e toilet en een wastafel.
Op deze verdieping ligt ook een laminaatvloer.

2e verdieping:
Voorzolder met opstelling van de cv-combi ketel, mechanische ventilatie eenheid en de wasmachine aansluiting. Ruime 3e slaapkamer met een wastafelmeubel, een dakkapel en een laminaatvloer.

Berging:
De stenen berging is gelegen in de achtertuin en voorzien van elektra.

Tuin:
Voortuin tot aan het trottoir, entree aan de zijkant van de woning en achtertuin met zijuitgang. De achtertuin is voorzien van houten schuttingen, sierbestrating en gelegen op het zuidoosten.

Diversen:
- De woning is geheel voorzien van dubbel glas.
- Gelegen in de kindvriendelijke wijk Nieuwland, nabij winkels, sportschool, medisch centrum, supermarkten en de vesting van Brielle.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1994
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte125 m²
Perceeloppervlakte164 m²
Inhoud350 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl