Lenaert Vechelstraat 9 - Brielle

verkocht

Een verrassend ruime hoekwoning met 4 slaapkamers, 2 dakkapellen en een zonnige achtertuin op het zuidoosten. De woning is gelegen op 170 m2 eigen grond.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast met moderne groepen, toilet welke tot de helft betegeld is, trapopgang naar de 1e verdieping, trapkast en toegang tot de woonkamer. De lichte doorzon woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en een half open keuken. De keuken in hoekopstelling met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak, losse vaatwasser, koelkast en een deur naar de achtertuin. Diversen wanden op de begane grond zijn voorzien van spuitwerk.

1e verdieping:
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping, toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een vaste kast welke is voorzien van een wasmachine en droger aansluiting. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich 2 slaapkamers waarvan 1 met een vaste kast. Aan de voorzijde van de woning ligt de 3e slaapkamer en ook deze is voorzien van een vaste kast. Badkamer met een douche, een wastafelmeubel en een 2e toilet. De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
De voorzolder met dakopbouw heeft een opstelplaats voor de cv-ketel, mechanische ventilatie, een knieschotberging en toegang naar de 4 slaapkamer. De ruime, speels ingedeelde 4e slaapkamer heeft een dakopbouw, een dakkapel, draai/kiep ramen, een vaste kast, knieschotbergingen, elektrische rolluiken aan de voor- en achterzijde en is grotendeels voorzien gestucte wanden. Ook op de 2e verdieping ligt een laminaatvloer.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is voorzien van een aangebouwde stenen berging, terrassen, een zij uitgang en verlichting.

Berging:
Aangebouwd van steen en voorzien van elektra.

Diversen:
- Deels houten kozijnen en deels kunststof kozijnen met dubbel glas.
- De woning is voorzien van glasvezelkabel.
- De woning is gelegen in de wijk Rugge, nabij het buurtwinkelcentrum Ruggeplein.
- Het gezellige centrum van de oude vestigingsstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, openbaar vervoer, scholen, supermarkten, Brielse meer, het medisch centrum, moderne sportaccommodaties zijn op fietsafstand bereikbaar.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1967
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte110 m²
Perceeloppervlakte170 m²
Inhoud411 m³
Inpandigeruimte8 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen
Inpandigeruimte8 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl