Witte de Withstraat 57 - Brielle

verkocht

Aan de rand van de vesting van Brielle, op loopafstand van de 'Brielse Maas' en het historische centrum van Brielle, ligt dit statige royale herenhuis met garage en zonnige tuin met veranda op het zuidoosten.

Begane grond:
Entree van de woning via de ruime hal met meterkast, toilet, trap naar de 1e verdieping met berging onder de trap en toegang tot de woonkamer en de garage. Het toilet is voorzien van een hangend closet en fontein en tot aan het plafond betegeld.
Ruim eetgedeelte aan de voorzijde van de woning. De open keuken is gesitueerd in het midden van de woning en heeft een keukenblok in rechte opstelling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur onder andere een 5-pits gasfornuis, rvs afzuigkap, spoelbak, vaatwasser en een heteluchtoven.
De lichte en sfeervolle woonkamer heeft 2 grote raampartijen en dubbele openslaande deuren naar de achtertuin. Op de gehele begane grond (met uitzondering van de garage en het toilet) ligt een gietvloer.

1e verdieping:
De ruime overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer, een apart toilet en trapopgang naar de 2e verdieping. Het toilet is voorzien van een hangend closet, fontein en is tot het plafond betegeld.
De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde over de gehele breedte van de woning en biedt uitzicht op de historische stadswallen. De 2e ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde, tevens over de gehele breedte van de woning.
De badkamer is ruim, geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, een bad met douchefunctie, 2 wastafels in 1 meubel en 2 spiegelkastjes. De verdiepingsvloer is voorzien van houten vloerdelen.

2e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 3e verdieping en dakraam.
Op deze verdieping bevinden zich nog eens twee slaapkamers en een wasruimte. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een openslaande deuren met een Frans balkon en een dakraam en de slaapkamer aan de achterzijde heeft een kopgevelraam, dakraam en een vaste schuifdeurenkast.
Wasruimte met aansluiting van de wasmachine en droger, de opstelling van de cv-ketel en een Itho warmte terugwin installatie. De verdiepingsvloer is voorzien van tapijt.

Zolder:
Via een vaste trap te bereiken bergruimte over de gehele lengte van de woning met stahoogte (van circa 1.90 meter) en voorzien van een dakraam.

Garage:
De inpandige garage is voorzien van een loopdeur, een keukenblok en afzuigkap. Daarnaast is er een handbediende roldeur, elektra en een ruime vliering welke via een losse trap te bereiken is.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het zuid/zuidoosten en toegankelijk middels de dubbele openslaande deuren in de woonkamer. De tuin is sfeervol aangelegd met diverse terrassen, een zonnescherm, buitenkraan en heeft een achteruitgang.
De sfeervolle veranda met berging is gelegen aan de achterzijde van de tuin en is voorzien van verlichting en elektra.

Diversen:
- De wanden van de woning zijn bijna helemaal voorzien van glasvezelbehang.
- De woning is volledige geïsoleerd.
- Hardhouten kozijnen met HR++ beglazing.
- Gelegen binnen de gezellige vesting van Brielle nabij scholen, supermarkten, winkels, restaurants en terrassen.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisherenhuis
Type woonhuisgeschakelde woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2003
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte170 m²
Perceeloppervlakte220 m²
Inhoud666 m³
Inpandigeruimte28 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte28 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl