Magistraat 1 - Brielle

verkocht

Een schitterende vrijstaande woning (geschakeld), fraai gelegen in de geliefde nieuwbouwwijk “Nieuwland Oost" met een uitgebouwde woonkamer, tuinkamer en een garage.

Begane grond:
Ruime hal/entree met een modern toilet met fontein welke tot aan het plafond betegeld is, fraaie trapopgang (hardhout) naar de 1e verdieping en toegang tot de berging/garage. Royale lichte, tuingerichte woonkamer (circa 60 m2), welke is voorzien van een in visgraat gelegde houten vloer (gerookt verouderd eiken) en met 2 maal openslaande deuren naar de achtertuin.
Luxe Siematic keuken met een composiet aanrechtblad, inbouwspots en diverse Miele inbouwapparatuur, te weten: een vaatwasmachine, stoomoven, combi magnetron, vergrote koelkast, boiler, brede 5 pits gaskookplaat met een afzuigkap en een Quooker.

1e verdieping:
Overloop, trapopgang naar de 2e verdieping en een apart toilet met een hangend closet en fontein welke tot aan het plafond betegeld is.
Drie keurig afgewerkte ruime slaapkamers waarvan er van 2 kamers 1 kamer is gemaakt. Deze kamer kan eenvoudig weer tot 2 kamers hersteld worden.
Moderne badkamer voorzien van vloerverwarming, een inloopdouche met glazen schuifdeur, ligbad, designradiator en een dubbele wastafel met spiegelkast. Het plafond is voorzien van inbouwspots.
De gehele verdiepingsvloer is voorzien van een eiken lamelparket.

2e verdieping:
Overloop met een vaste kast waar de opstelling is van de cv combiketel (Intergas, 2010) en de 2e wasmachine aansluiting. Een extra mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer (deze ruimte is nu in gebruik als computerkamer). Aansluitend een ruime open hoofdslaapkamer met inloop kast en een dakkapel.
Deze gehele verdiepingsvloer is wederom voorzien van een eiken lamelparket.

Tuin:
De achtertuin is voorzien van sierbestrating met beplanting, tuinverlichting, een houten berging, buitenkraan en een heerlijk terras. Parkeergelegenheid op eigen terrein (voortuin), verder diverse watertappunten in de tuin.

Garage:
Deze ruimte is vanuit de woning te betreden en voorzien van een aparte ruimte met wasmachine en droger aansluiting. Tevens is hier een vlizotrap welke toegang geeft tot de ruime bergzolder.

Berging:
In de achtertuin gelegen, een houten tuinhuis met overkapping waar tevens de vaste gas barbecue staat opgesteld in de vorm van een buitenkeuken met aanrechtblad (chinees hardsteen). Deze berging is tevens voorzien van elektra.

Diversen:
- Het gehele huis is voorzien van stucwerk of glasvezelbehang.
- Garage en parkeren op eigen terrein.
- Veel voorzieningen zoals scholen, recreatie en winkels zijn in de directe omgeving gelegen.
- Dit betreft een woning welke u zo kunt betrekken.
- Woningruil Nieuwland/Nieuwland-Oost bespreekbaar.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisherenhuis
Type woonhuisgeschakelde woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2010
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte174 m²
Perceeloppervlakte355 m²
Inhoud710 m³
Inpandigeruimte18 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte18 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl