Langestraat 16 - Brielle

verkocht

Een schitterend en statig pand, herenhuis/kantoor (circa 890 m3) in de gezellige historische binnenstad van Brielle op 473 m2 eigen grond gelegen. Dit karakteristieke pand is voor diverse doeleinden te gebruiken.

Begane grond:
Riante toegangsdeur, ruime hal en aan het einde van de hal een deur naar het toilet, de woonkamer en de keuken. Tevens bevindt zich in de hal de trap naar de eerste verdieping. Rechts een kantoorruimte met vaste kasten en de meterkast met 9 moderne groepen. Zeer royale woonkamer met schouw, en suite deuren naar de serre en ornamenten. Ruime serre met openslaande deuren naar de achtertuin.
Eenvoudige keuken in hoekopstelling welke is voorzien van een gaskookplaat, afzuigschouw, koelkast, oven en een spoelbak. Vanuit de keuken toegang via een deur naar de ruime kelder (onder de trap) en een deur naar de bijkeuken welke is voorzien van een wasmachine aansluiting en een deur naar de achtertuin.
De woonkamer is voorzien van parket en de hal van authentiek plavuisjes en diverse hoge stuc-plafonds met ornamenten.

1e verdieping:
Overloop met een glas in lood raam, deur naar de trap richting 2e verdieping en toegang tot 4 ruime slaapkamers en de badkamer. De 2 slaapkamers aan de voorzijde hebben beide een wastafel en laminaat en 1 met vaste kast. De hoofd slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft een deur naar de badkamer en openslaande deuren naar het balkon. De 4e slaapkamer is eveneens aan de achterzijde gelegen en heeft een vaste kast. De badkamer (gedateerd) is voorzien van een toilet, een wastafel en een bad met douche mogelijkheid.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken ruime voorzolder met dakraam, wasmachine en droger aansluiting en opstelling waar de cv combiketel (Atag) hangt. Aan de voorzijde 2 ruime slaapkamers met dakkapel. De kamers zijn nu doorgebroken tot 1 slaapkamer.

Tuin:
Fraaie royale achtertuin met 2 bergingen en aan de achterzijde een houten garage met achteruitgang. De achtertuin is voorzien van een buitenkraan, een terras en een achteruitgang.

Bergingen:
De hoofdberging is van steen en is voorzien van elektra. De 2e berging is van hout.

Garage:
De ruime (17 m2) houten vrijstaande garage is achter in de tuin gelegen en voorzien van elektra, openslaande deuren en een uitgang (erfdienstbaarheid) aan de Kaatsbaan.

Diversen:
- Karakteristiek jaren dertig pand.
- Voorzien van diverse oude details.
- Woonoppervlakte van maar liefst 229 m2.
- Inhoud van 890 m3.
- Centraal gelegen in de gezellige vesting van Brielle met zijn vele winkels, restaurants en cafés.
- Er is een rapportage bouwtechnisch onderzoek aanwezig.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisherenhuis
Type woonhuisgeschakelde woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode1931-1944
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte229 m²
Perceeloppervlakte473 m²
Inhoud890 m³
Buitenruimte3 m²
Indeling
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers7
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl