Landvoogdes 28 - Brielle

verkocht

Een karakteristiek recent gebouwd herenhuis met uitgebouwde woonkamer, serre, 5 slaapkamers en 2 badkamers, gelegen in de geliefde wijk Nieuwland Oost te Brielle.

Begane grond:
Entree met meterkast (8 groepen), trap naar de 1e verdieping, een trapkast en een geheel betegeld toilet met hangend closet en fonteintje. De ruime, uitgebouwde woonkamer is voorzien van openslaande deuren naar de serre. Door de ruime serre wordt er een verlenging van de woonkamer gecreëerd en krijg je een mooie combinatie van binnen/buitenruimte.
De net nieuw geplaatste open keuken (2018) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is in een hoekopstelling geplaatst.
De keuken is voorzien van een vaatwasser, rvs spoelbak, 5-pits kookplaat, combi magnetron, een afzuigschouw en een koelkast (apparatuur veelal van AEG).
De gehele begane grond is voorzien van een laminaatparket vloer en de wanden zijn voorzien van glasvezelbehang.

1e verdieping:
De overloop, met veel daglicht en een vaste trap naar de 2e verdieping, biedt toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van een mooie tapijtvloer, waarvan 1 slaapkamer ingericht is als walk-in closet. Deze walk-in closet is een op maat gemaakte kast. De wanden zijn voorzien van glasvezelbehang. De ruime volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en een luxe dubbel wastafelmeubel (2018) welke is voorzien van 2 grote lades.

2e verdieping:
De overloop, met een vaste trap naar de 3e verdieping, biedt toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De ruime 2e badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, wandkast en luxe wastafelmeubel (2018) met 2 grote lades. Deze gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer en de wanden van glasvezelbehang.

3e verdieping:
De overloop heeft veel daglicht en hier bevindt zich de opstelling van de cv-combiketel (intergas type prestige met in gebouwde boiler 2009) en de wasmachine en droger aansluiting.
Tevens is er toegang tot de ruime 5e slaapkamer welke is voorzien van 2 dakkapellen, een laminaatvloer en ook hier zijn de wanden voorzien van glasvezelbehang.

Tuin:
De ruime achtertuin is gelegen op het noorden, maar door de diepte van de tuin is er toch de hele dag zon in de tuin. De tuin is voorzien van sierbestrating, verlichting, een handige buitenkraan, een achterom en een ruime houten berging met elektra.

Diversen:
- De woning is volledig geïsoleerd.
- De woning is voorzien van draai-/kiepramen.
- 135 m2 eigen grond.
- De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk Nieuwland Oost, nabij winkels, sportschool, supermarkt, diverse speeltuinen, medisch centrum en de gezellige vesting van Brielle.
- De achtertuin is gelegen aan een dijk met veel groen waar u heerlijk kunt wandelen. Tevens biedt dit een mooi wijds uitzicht.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2008
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte140 m²
Perceeloppervlakte135 m²
Inhoud430 m³
Buitenruimte15 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl