Krammer 88 - Brielle

verkocht

Een ruime hoekwoning met 2 garages op 284 m2 eigen grond in de gewilde wijk 'Nieuwland'. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten.

Begane grond:
Hal/entree, meterkast (vernieuwd, 8 groepen met aparte kookgroep), deur naar de garage, toilet met fontein en spiltrap naar de 1e verdieping. De woonkamer met openslaande deur naar de achtertuin, een parket vloer en spachtelputz op de wanden. De open keuken in L-opstelling is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, combimagnetron, close in boiler en een Corian werkblad. Het raam in de keuken is voorzien van een rolluik.

1e verdieping:
Overloop met spiltrap naar de 2e verdieping en een separaat toilet met fontein. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich 2 slaapkamers en aan de achterzijde bevindt zich een ruime 3e slaapkamer (voorheen waren dit 2 kamers). De badkamer is tot het plafond betegeld en uitgerust met een wastafelmeubel, ligbad. douchecabine en radiator. De gehele verdieping is voorzien van zeil op de vloer en behang op de wanden.

2e verdieping:
Grote open ruimte waar eventueel 2 slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. Opstelling van de mechanische ventilatie unit en de cv-ketel (Nefit 2016), een wastafel, een werkbank en knieschotbergingen. De 2e verdieping is voorzien van een tapijt vloer.

Garage:
Half inpandige garage welke deels betrokken is bij de woonkamer. De garage is voorzien van een elektrische sectionaaldeur, verwarming en de aansluiting voor de wasmachine en droger.
Naast de woning bevindt zich nog een 2e aangebouwde garage. Deze garage is onderheid, volledig geïsoleerd en heeft een elektrische sectionaaldeur.

Tuin:
In de voortuin bevindt zich een dubbele oprit welke plaats biedt aan tenminste 2 auto's. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en heeft een zonnescherm, een buitenkraan en een achterom.

Diversen:
- De gehele woning is geïsoleerd en voorzien van dubbelglas.
- Het bouwjaar van de woning is 1993.
- De woning beschikt over 2 garages.
- Gelegen in een kindvriendelijke buurt op loopafstand van supermarkten, sportschool en de gezellige vesting van Brielle.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1993
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte145 m²
Perceeloppervlakte284 m²
Inhoud530 m³
Inpandigeruimte13 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Inpandigeruimte13 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl