Dorpsstraat 69 - Zwartewaal

verkocht

In de schilderachtig mooie Dorpsstraat van Zwartewaal, met uitzicht op het lieflijke haventje, staat deze ruime vrijstaande dijkwoning met 5 kamers (waarvan 3 slaapkamers én een werkkamer/logeerruimte). De woning is gebouwd in 2003, heeft een woonoppervlakte van ca. 132 m2, een inhoud van ca. 450 m3 en is gelegen op een perceel van
119 m2. In de heerlijke tuin aan de achterzijde kunt u genieten van de middag- en avondzon, op het terrasje aan de voor/zijkant zit u aangenaam in de ochtendzon. Parkeergelegenheid is er voldoende direct voor de deur en direct achter de tuin. Voorzieningen als een fijn restaurant, een supermarkt, sportverenigingen, het Brielse Meer en prima OV-verbindingen, bevinden zich op loopafstand.

OMGEVING
Het pittoreske Zwartewaal is onderdeel van de Gemeente Brielle. De gezellige vestingstad Brielle is met de fiets, de auto en het openbaar vervoer snel en makkelijk te bereiken. Daarnaast bent u in slechts 30 minuten met de auto in ‘hartje centrum’ Rotterdam. Verder ligt Zwartewaal vlakbij het Brielse Meer, met tal van watersportmogelijkheden. Vanaf de haven voor het huis, kunt u zo het Brielse Meer op varen. De Gemeente Brielle heeft veel geïnvesteerd in Zwartewaal en creëert in de komende jaren een prachtig nieuw dorpshart waar onder andere de basisschool, het dorpshuis en de sporthal een gloednieuw onderkomen krijgen.

BEGANE GROND
De gehele begane grond (behalve de toiletvloer) is voorzien van zwevend (los) gelegde eikenhouten vloerdelen met vloerisolatieplaten. Het toilet en de keuken beschikken over mechanische ventilatiepunten.

Toegang:
Ruime entree/hal met garderobe, bergruimte, meterkast en trap naar de benedenverdieping (het souterrain). Betegelde toiletruimte met hangend Villeroy & Boch toilet en fonteintje.

Woonkamer - ca. 6.71 x 4.90 m
Ruime L-vormige woonkamer met vrij uitzicht en veel lichtinval door drie dubbele ramen met uitzetramen aan de bovenzijde. De buitenste ramen zijn draai-kiepramen. Vanuit de woonkamer is de met deur afgesloten hal toegankelijk, met trap naar de eerste verdieping.

Keuken - ca. 3.22 x 2.43 m
De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Door de indeling met de eettafel dicht bij de keuken is dit een heerlijke plek (woonkeuken) in huis. Door de wandopstelling aan beide zijden is er genoeg werkblad en ruimte om gezellig samen te koken. De keuken beschikt over een spoelunit, RVS afzuigkap en diverse inbouwapparatuur: Bosch vaatwasmachine (2017), heteluchtoven met grill, 5-pits gaskookplaat met RVS achterwand en koelvriescombinatie.

BENEDENVERDIEPING/ SOUTERRAIN
De ruime benedenverdieping, ofwel het souterrain, is vanaf de Dorpsstraat weliswaar niet te zien, maar is een volwaardige hele verdieping in het huis. Vanuit de entree/hal is de benedenverdieping via de trap bereikbaar. De aangrenzende brede hal beneden geeft direct toegang tot de achtertuin. De gehele benedenverdieping is voorzien van zwevend (los) gelegde grenenhouten vloerdelen. De slaapkamer en werkkamer zijn in 2013 door een tussenwand van elkaar gescheiden, maar hier kunt u eventueel eenvoudig weer één ruimte van maken.

Werkkamer/hobbykamer/logeerruimte - ca. 3.50 x 3.25 m
Deze royale kamer is in gebruik als werkkamer, hobbykamer en logeerruimte. In deze fijne kamer bevindt zich een grote vaste kast met veel bergruimte (onder de trap).

Slaapkamer I - ca. 3.38 x 3.25 m
Ruime slaapkamer met veel lichtinval door twee dubbele draai-kiepramen met uitzetramen aan de bovenzijde.

Hal/doorgang - ca. 4.85 x 1.43 m
Ruime hal die toegang biedt tot de achtertuin, op dit moment voorzien van een (losse) kastenwand. De hal biedt voldoende bergruimte voor bijvoorbeeld tuinspullen.

EERSTE VERDIEPING/ BOVENVERDIEPING
De bovenverdieping heeft een ruime en lichte overloop met dakkapel. Op de overloop is een luik met vlizotrap naar de zolder. De gehele eerste verdieping (behalve de badkamervloer) is voorzien van zwevend (los) gelegde grenenhouten vloerdelen. In de technische ruimte en de badkamer zijn mechanische ventilatiepunten.

Technische ruimte - ca. 2.62 x 0.93 m
Ruimte met wasmachineaansluiting en mechanische ventilatie, op dit moment voorzien van wasmachine en droger (met toebehoren).

Slaapkamer II - ca. 4.90 x 4.40 m
Hoofdslaapkamer gelegen aan de achterzijde van het huis, uitgevoerd met *kastenwand met luxe melkglas- en spiegelschuifdeuren. Draai-kiepraam met uitzetraam aan bovenzijde.

Slaapkamer III - ca. 4.90 x 2.95 m
Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het huis en voorzien van een kopgevelraam (draai-kiepraam met luchtroosters aan de bovenzijde).

Badkamer - ca. 2.62 x 2.39 m
Betegelde badkamer met dubbel wastafelmeubel, duoligbad met douchegelegenheid, designradiator en dakraam. Naast de wastafel is eventueel ruimte voor het plaatsen van een tweede toilet.

VLIERING/ BERGZOLDER - ca. 10 m lang
De bergzolder die zich uitstrekt over de gehele lengte van het huis, is bereikbaar via een vlizotrap. Deze ruimte biedt plaats aan de cv-combiketel (Remeha HR 2018) en de unit van de mechanische ventilatie. In het midden van de zolder kunt u staan (ca. 2.10 m hoog). De vliering biedt enorm veel extra bergruimte.

ACHTERTUIN ca. 6.00 x 6.00 m
De tuin aan de achterzijde is gericht op het noordwesten, waardoor u heerlijk kunt genieten van de middagzon én avondzon. Is de zon te heet? Dan zijn er altijd hoekjes met schaduw te vinden. De tuin is omheind met bankirai-houten schuttingdelen en beschikt over een vlonderterras (bankirai), twee grote vaste plantenbakken in het vlonder, een bestraat terras (Excluton sierbestrating) en is bereikbaar via een achterom.

VOOR/ ZIJTUIN
Op het terrasje aan de voor/zijkant van het huis is het goed toeven in de ochtendzon. Het terras is bestraat met Excluton sierbestrating en vanuit deze voor/zijtuin is de aangebouwde berging/fietsenschuur bereikbaar.

Berging - ca. 7 m2
De berging/fietsenschuur is verrassend ruim met een lengte van bijna 6 meter. Aan de voorzijde is de berging ca. 1.90 m breed en deze loopt taps toe naar achteren. Er is genoeg opbergruimte en plek voor bijvoorbeeld de fietsen voor het hele gezin (of zelfs een scooter) en bijvoorbeeld een extra koelvriescombinatie. De schuur is voorzien van een betonvloer, stenen zijmuren, houten voor- en achterzijde en beschikt over elektra.

BIJZONDERHEDEN
- bouwjaar 2003 en gelegen op 119 m2 eigen grond;
- woonoppervlakte ca. 132 m2 met een inhoud van ca. 450 m3;
- ruime stenen berging met houten voor- en achterzijde en elektra;
- onderhoudsvriendelijke tuin met zowel zon als schaduw;
- optimale ventilatie door draai-kiepramen, uitzetramen, ventilatieroosters en mechanische ventilatie;
- spouwmuur, betonvloeren, dubbel glas (HR++) en dakisolatie;
- verwarming en warm water middels cv-combiketel (Remeha HR 2018);
- slimme Remeha-thermostaat (ook te bedienen op afstand middels een app);
- zwevend (los) gelegde massief houten vloerdelen op alle verdiepingen;
- op korte afstand van Brielle, maar ook Rotterdam ligt binnen handbereik;
- basisschool, buurtcentrum, supermarkt en Brielse Meer op loopafstand;

Disclaimer:
Alle informatie in deze brochure is met zorg samengesteld. Verkoper of makelaar kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke onjuistheden in de verstrekte informatie.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisherenhuis
Type woonhuisvrijstaande woning
Kenmerk woonhuisdijkwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2003
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte132 m²
Perceeloppervlakte119 m²
Inhoud450 m³
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Remeha HR uit 2018
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen

Locatie

Ik wil graag:

logo

De Vreij Makelaardij

Zuidpsuistraat 1-b

3231 AW BRIELLE

0181-745585

info@devreijmakelaardij.nl

www.devreijmakelaardij.nl