Rochus Meeuwiszweg 446 - Brielle

verkocht

Bent u op zoek naar een geweldige combinatie van luxe wonen en 365 dagen per jaar het vakantiegevoel? Dan bieden wij op een prachtige locatie aan het water deze ruime waterwoning met eigen aanlegsteiger, dakterras, balkon en carport aan.

Begane grond:
De hal is voorzien van een meterkast, een bergkast, een trap naar de eerste verdieping en geeft toegang tot de inpandige berging. Vanuit de inpandige berging komt u bij de aanlegsteiger met eigen ligplaats. De ligplaats is maar liefst 9 meter lang. De wanden van de begane grond en de trapopgang zijn voorzien van Japans stucwerk.

1e verdieping:
De overloop met een trap naar de 2e verdieping, is voorzien van een toilet met hangend closet en fontein. Via de overloop is er toegang tot de berging welke nu dienst doet als provisieruimte en de woonkamer. De ruime en lichte woonkamer heeft een open keuken en 3 schuifpuien met toegang tot het ruime balkon van 9 meter. De moderne keuken in L-opstelling is voorzien van een rvs spoelbak, oven, combi magnetron, koffieapparaat, vaatwasser, koelkast, vriezer, 6-pits gaskookplaat en afzuigkap. De gehele 1e verdieping is voorzien van keramisch parket met vloerverwarming en de wanden in de woonkamer zijn geschilderd.

2e verdieping:
Via de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer een speels hoekraam heeft en een deur naar het dakterras. De 3e slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft ook een deur naar het dakterras. De tot aan het plafond betegelde luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche, whirlpool bad, 2e toilet, design radiator en een dubbele wastafel. In de badkamer bevindt zich een kast met wasmachine aansluiting en opstelling van de cv-combiketel en mechanische ventilatie. Het zonnige dakterras is voorzien van hard houten planken en heeft een zeer fraai uitzicht waar u heerlijk kunt “winen en dinen”. Op de gehele 2e verdieping ligt een laminaatvloer.

Diversen:
- Lichte woonkamer met 3 schuifpuien en een 9 meter lang terras waar heerlijk de ochtendzon schijnt.
- Ruim en zonnig dakterras op de tweede verdieping waar de gehele dag zon te vinden is.
- Gelegen op loopafstand van het Brielse meer, de vesting, het Brielse Maaspad en de gezellige terrassen en restaurants van Brielle.
- De woning heeft een inpandige berging welke bereikbaar is vanaf de havenzijde.
- Eigen ligplaats van maar liefst 9 meter.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Kenmerk woonhuiswaterwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2011
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte140 m²
Perceeloppervlakte34 m²
Inhoud440 m³
Buitenruimte23 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water, in woonwijk en aan vaarwater
Tuinzonneterras
Bergruimte
Schuur/berginginpandig

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl