Vrouwenhoflaan 20-22 - Brielle

verkocht

Een uitzonderlijke kans als u droomt van een vrijstaande woning welke tot in de puntjes is afgewerkt en ligt op een toplocatie. Dit unieke object staat in het centrum van Brielle en heeft één van de grootste tuinen in eigen bezit. Het perceel heeft een grootte van ca. 1.770 m2, bezit maar liefst 4 garage’s, een grote oprit en beschikt daarnaast ook over een groot bijgebouw met diverse mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld werken aan huis of mantelzorg. Het woonhuis wordt gekenmerkt door onder andere 3 slaapkamers, een hobby-/werkkamer, een mooie tuingerichte woonkamer, een Italiaanse keuken, een luxe badkamer en een ruime bijkeuken. Het schilderwerk is perfect onderhouden, qua onderhoud bent u echt nog jaren ontlast. De tuin is perfect onderhouden en biedt zeer veel privacy. De grote, vrijstaande en overkapte veranda zorgt ervoor dat u altijd buiten kunt zitten om van deze heerlijke tuin te genieten. Deze woning mag met recht instapklaar genoemd worden.

Via het elektrisch bedienbare sierhek toegang tot de grote oprit welke plaats biedt voor voldoende auto’s. Via deze oprit toegang tot de achtertuin en de 4 geschakelde garage’s welke voorzien zijn van stroom, warm en koud water en automatische garagedeuren. Van binnen zijn er 3 garage’s doorloopbaar en de 4e is afgesloten door middel van een deur. Deze garage beschikt over een douche, een wastafel, toilet en een zijuitgang.

Begane grond woonhuis:
Entreehal voorzien van een mooie plavuizenvloer met vloerverwarming en een vaste kast met opstelling CV-ketel. Via de entreehal toegang tot de geheel betegelde bijkeuken welke is voorzien van de wasmachineaansluiting en de meterkast. Ook geeft de entreehal middels een deur met glas-in-lood ramen toegang tot de woonkamer.
Ruime woonkamer met een mooie plavuizenvloer met vloerverwarming, 4 mooie ramen aan de voorzijde voorzien van Sunway zonwering, openslaande deuren naar de tuin, een open haard en de Italiaanse keuken. Via de woonkamer middels een deur toegang tot de trap naar de 1e verdieping en ook middels een deur met glas-in-lood toegang tot de werk-/slaap-/hobbyruimte. Deze is voorzien van een wasbak, een afgesloten douche welke nu in gebruik is als kast en apart toilet (gedeeltelijk betegeld). Via deze ruimte toegang tot een apart stukje tuin met gedeeltelijk een natuurlijke overkapping en een stenen berging met elektra.
Mooie Italiaanse keuken voorzien van 3 aparte granieten werkbladen, voldoende kastruimte, diverse apparatuur, waaronder een 5-pits gaskookplaat, oven, magnetron, afzuigschouw, vaatwasser en een grote koelkast. Via de keuken toegang tot de tuin.

1e verdieping:
Overloop met een mooie houten vloer welke doorloopt naar alle slaapkamers. Ook is de overloop voorzien van shutters en een airco. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en een luxe badkamer.
1e slaapkamer aan de voorzijde met kabelaansluiting, shutters en een Velux dakraam met zonwering en een insectenhor.
2e slaapkamer aan de voorzijde met een raam naar de voorzijde, een dakkapel aan de achterzijde, kabelaansluiting en shutters.
3e slaapkamer aan de achterzijde met een grote dakkapel, kabelaansluiting en shutters.
Luxe, volledig betegelde badkamer met stoomdouche, whirlpool, toilet, een houten blad met twee wasbakken, een badmeubel en shutters.

Tuin:
Zeer ruime achtertuin met een verhoogde, gedeeltelijk overkapte veranda welke is betegeld en voorzien van een bar en een schouw met een elektrische haard. Verder heeft de tuin een terras aan de woning en een groot bijgebouw/tuinhuis. De tuin is verder nog voorzien van verlichting.

Bijgebouw/tuinhuis:
Een groot bijgebouw/tuinhuis welke is voorzien van een badkamer, keuken, 2 verblijfsruimtes en een terras/veranda met houten tegelvlonders. Verder is het voorzien van vloerverwarming, kabelaansluiting, een schuurtje, warm en koud water en een inloopkast. Het bijgebouw/tuinhuis is volledige geïsoleerd en beschikt over centrale verwarming.

Ligging:
- Midden in het centrum van Brielle.
- Alle voorzieningen binnen handbereik.
- In een rustige, kindvriendelijke straat gelegen.
- Dichtbij uitvalswegen.

Bijzonderheden:
- Op ca. 1.770 m2 eigen grond gelegen.
- Beneden verdieping geheel nieuw in de verf.
- Benedenverdieping beschikt over een mooi balkenplafond.
- Buitenzijde geheel opnieuw geschilderd.
- Voordeuren voorzien van ijzeren rekken.

Disclaimer:
Van Ravens Makelaardij heeft de brochure met zorg samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode-1906
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte169 m²
Perceeloppervlakte1770 m²
Inhoud539 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Remeha uit 2013
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in centrum
Tuinachtertuin en zijtuin

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl